Valge tee

Kõige eksklusiivsem tee. Tegemist on teetaime tipmiste lehepungakestega ja mõnel puhul ka esimese kahe lehekesega, mille alumine külg on kaetud pehmete valgetekarvakestega – siit tuleneb ka tee nimetus. Valget teed nopitakse vaid paaril päeval aastas, hooaja alguses. Teed ei fermenteerita. Kõrgelt hinnatud, sest omab enim antioksüdantseid omadusi. Delikaatse, maheda maitsega, ilma "rohuse" alatoonita.

Valmistamine:

Parima tulemuse saate, kui kasutate allikavett või selle puudumisel filtreeritud vett. Kuumutage vesi keemiseni ja laske siis jahtuda õige temperatuurini 70-80° C. 250 ml vee kohta võtke 1 teelusikatäis teepuru (või teekotike). Soovituslik tee tõmbeaeg varieerub selle tee puhul 2-7 minuti vahel. Pikem tõmbeaeg ei muuda valget teed kibedaks.

 

 
  

White Bloom

3-5minÕrn valge Hiina tee on peene maitsega, millel on magusa mee naturaalsed nüansid. Tee tõmmis on heleda merevaigu värvi.